ILMAVESILÄMPÖ

Ilmavesilämpöpumppu

NIBE Split Classic F-sarja

2 vaihtoehtoa

Nibe Split Classic on tehokas split tekniikalla toimiva invertteriohjattu ilmavesilämpöpumppu, joka mukautuu energiantarpeeseen ja käy vain tarpeen mukaan, vuoden ympäri. Tuottaa lämpöpumpun avulla lämpöä jopa –20 °C pakkaseen asti, tuottaen +58 °C menolämpötilaa lämmitykseen. Saatavilla teholuokissa 8kW ja 12kW.


Tuotenro: 5362901, 5362902

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 6 990,00 € 7 690,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


MATALAN TILAN SISÄYKSIKKÖ

Sisäyksikkö on vain 160 cm korkea, mikä mahdollistaa asennuksen matalampaankin tilaan.

NIBE Split Classic ilmavesilämpöpumppu on tehokas split tekniikan lämmitysjärjestelmä sisäänrakennetulla rosterisella lämminvesivaraajalla. Asennus on kompakti, sillä kylmäaineputket ulkoyksiköstä liitetään sisäyksikössä olevaan lauhduttimeen. Matala sisäyksikkö mahdollistaa asennuksen matalaan tilaan. Invertteriohjattu lämpöpumppu mukautuu energiantarpeeseen ja käy vain tarpeen mukaan, vuoden ympäri. NIBE Split Classic tekee lämpöpumpulla lämpöä jopa –20 °C pakkaseen asti, tuottaen jopa +58 °C menolämpötilaa lämmitykseen. Sisäänrakennettu sähkövastus auttaa tarvittaessa. Älykäs ohjaus luo automaattisesti ihanteelliset sisäolosuhteet kotiisi. Liittämällä laitteesi NIBE Uplink -palveluun, voit valvoa ja halutessasi ohjata järjestelmääsi etänä esim. älypuhelimesta. Sisäyksikön BA-SVM 10-200 korkeus on 160 cm, leveys 60 cm ja syvyys 61 cm.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat NIBE ilmavesilämpöpumput

Olemme virallinen NIBE asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA