ILMALÄMPÖ

Ilmanjäähdytin

BOSCH Climate 3000i

2 vaihtoehtoa

Ilmalämpöpumppu (ilmanjäähdytin) on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa: 3,5kW (Climate 3000i 35 WE) ja 5,3kW (Climate 3000i 53 WE). Pienempi malli on täydellinen kerrostaloasuntoihin, omakotitaloihin ja mökeille. Tehokkaampi malli jäähdyttää hallit, liikekiinteistöt ja suuret avarat omakotitalot tai vapaa-ajan asunnot. Energialuokka jäähdytyksessä on molemmissa malleissa erinomainen A++.


Tuotenro: 9163300, 9163301

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 699,00 € 990,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Ilmanjäähdytin Bosch Climate 3000i

Tämä vain jäähdytys käyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu on klassisen kaunis. Sekä sisä- että ulkoyksikkö ovat kirkkaan valkoisia ja muotokieleltään tyylikkäitä. Samaa tyylikkyyttä on laitteen helppokäyttöisessä kaukosäätimessä. Sisäyksikössä on suuri, selkeä LED-näyttö ja voit itse päättää, onko näyttö päällä vai ei.

Jäähdytetty ilma suunnataan Avoid me toiminnolla ylöspäin, josta se laskeutuu alaspäin ja
leviää tasaisesti huoneilmaan. Viilennät kotisi ilman vedon tunnetta. Voit säätää jäähdytystehoa tarpeen mukaan: valittavissa 50%, 75% tai 100 % käyntiteho.

Kaukosäätimessä on lämpötila-anturi, joka halutessasi mittaa huoneen lämpötilan kaukosäätimen sijainnissa ja välittää tiedon laitteelle. Näin laite osaa ohjata jäähdytystä tarpeen mukaan ja saat huoneeseen tasaisen lämpötilan.

ECO tilassa energiankulutus vähenee noin 30 % kahdeksan tunnin ajaksi. Sopii käytettäväksi esimerkiksi yöllä tai kun ketään ei ole kotona.

iCLEAN toiminto puhdistaa sisäyksiköstä bakteerit, homeet ja ikävät hajut. iCLEAN-toiminnon käynnistät helposti kaukosäätimellä.

Lisävarusteena saatavan Wifi moduulin avulla voit ohjata laitettasi matkapuhelimella HomeCom Easy sovelluksella.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat BOSCH ilmalämpöpumput

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA