ILMALÄMPÖ

Ilmanjäähdytin

BOSCH Climate 3000i

Ilmanjäähdytin

Ilmalämpöpumppu (ilmanjäähdytin) on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa: 3,5kW (Climate 3000i 35 WE) ja 5,3kW (Climate 3000i 53 WE). Pienempi malli on täydellinen kerrostaloasuntoihin, omakotitaloihin ja mökeille. Tehokkaampi malli jäähdyttää hallit, liikekiinteistöt ja suuret avarat omakotitalot tai vapaa-ajan asunnot. Energialuokka jäähdytyksessä on molemmissa malleissa erinomainen A++.


Tuotenro: 9163300, 9163301

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
 

Valitse variaatio:

Alkaen 790,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Ilmanjäähdytin Bosch Climate 3000i

Tämä vain jäähdytys käyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu on klassisen kaunis. Sekä sisä- että ulkoyksikkö ovat kirkkaan valkoisia ja muotokieleltään tyylikkäitä. Samaa tyylikkyyttä on laitteen helppokäyttöisessä kaukosäätimessä. Sisäyksikössä on suuri, selkeä LED-näyttö ja voit itse päättää, onko näyttö päällä vai ei.

Jäähdytetty ilma suunnataan Avoid me -toiminnolla ylöspäin, josta se laskeutuu alaspäin ja
leviää tasaisesti huoneilmaan. Viilennät kotisi ilman vedon tunnetta. Voit säätää jäähdytystehoa tarpeen mukaan: valittavissa 50%, 75% tai 100 % käyntiteho.

Kaukosäätimessä on lämpötila-anturi, joka halutessasi mittaa huoneen lämpötilan kaukosäätimen sijainnissa ja välittää tiedon laitteelle. Näin laite osaa ohjata jäähdytystä tarpeen mukaan ja saat huoneeseen tasaisen lämpötilan.

ECO-tilassa energiankulutus vähenee noin 30 % kahdeksan tunnin ajaksi. Sopii käytettäväksi esimerkiksi yöllä tai kun ketään ei ole kotona.

iCLEAN -toiminto puhdistaa sisäyksiköstä bakteerit, homeet ja ikävät hajut. iCLEAN-toiminnon käynnistät helposti kaukosäätimellä.

Lisävarusteena saatavan WiFi-moduulin avulla voit ohjata laitettasi matkapuhelimella HomeCom Easy -sovelluksella.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana BOSCH lämpöpumput 6 vuoden takuulla!

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA