ILMANVAIHTO

Ilmanvaihtokone

Vallox 110 MV

2 vaihtoehtoa

Vallox 110 MV ilmanvaihtokone on laatua ja puhdasta sisäilmaa arvostavan valinta. Keskisuuriin asuntoihin sopiva kone huolehtii kodin ilmanvaihdosta energiatehokkaasti ja huomaamattomasti. Ilmanvaihtokoneen uuden kattoasennuslevyn kiinteä peitelista mahdollistaa helpon ja siistin asennuksen.


Tuotenro: 7912039, 7912040

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

2 590,00 € 2 790,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Vallox 110 MV ilmanvaihtokone

Koneessa on sisäänrakennetut hiilidioksidi- ja kosteusanturit, joiden avulla ilmanvaihdon toimintaa voi automatisoida. Lisävarusteena saatavilla on myös VOC- ja lisäkosteusanturit. Energiatehokkaan koneen LTO-kennon ohitus on automaattinen, eli ulkoa tulevan ilman lämmöntalteenotto ohittuu automaattisesti lämpiminä kesäkuukausina. Koneen vuosihyötysuhde on 79 %.

Vallox 110 MV -ilmanvaihtokoneen voi liittää maksuttomaan MyVallox Cloud -pilvipalveluun, jonka kautta koneen ohjaus onnistuu nettiyhteydellä mistä vain. Pilvipalveluun rekisteröity kone päivittyy automaattisesti. Ilmanvaihtokoneen ohjaamiseen voi käyttää myös koneen omaa ohjainta, liesikupua tai molempia. Koneen voi yhdistää taloautomaatioon Modbus RTU- tai KNX-väylän kautta.

Toimitukseen sisältyvät varusteet: MyVallox Touch -ohjain, vesilukko Vallox Silent Klick, seinäkiinnityslevy.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat Vallox ilmanvaihtokoneet

Olemme virallinen Vallox asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA