POISTOILMALÄMPÖ

Poistoilmalämpöpumppu

NILAN EC9

2 vaihtoehtoa

Nilan EC9 poistoilmalämpöpumppu poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta, ja tuo tilalle raikasta ja puhdasta ilmaa. Poistoilmasta lämpöpumpulla talteenotettu lämpöenergia käytetään tuloilman sekä käyttöveden lämmitykseen. Lämpöpumpulla toimiva viilennys tuottaa kesällä noin 6 – 8 astetta ulkoilmaa viileämpää tuloilmaa asuntoon.


Tuotenro: 7939015

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 6 990,00 € 8 390,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC9

Kytketään asunnon vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään (esim. lattialämmitys). Lattialämmitys toimii erillään käyttöveden ja tuloilman lämmityksestä.

Nilan EC9 poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta, ja tuo tilalle raikasta ja puhdasta ilmaa. Poistoilmasta lämpöpumpulla talteenotettu lämpöenergia käytetään tuloilman sekä käyttöveden lämmitykseen.

Lämpöpumpulla toimiva viilennys tuottaa kesällä noin 6 – 8 astetta ulkoilmaa viileämpää tuloilmaa asuntoon. Viilennyksellä saatava lämpöenergia hyödynnetään käyttöveden lämmityksessä.

Tilan suosituskoko on suuntaa-antava, sopivuus varmistuu suunnitellun ilmamäärän mukaan.

Saatavana myös EC9 Sol -mallina, joka tuo lisäsäästöjä käyttöveden lämmitykseen, esimerkiksi aurinkokeräimiä tai kiertovesitakkaa hyödyntämällä.

Muita NILAN tuotteita

Meidän asentamana laadukkaat NILAN poistoilmalämpöpumput

Olemme virallinen NILAN asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA