ILMANVAIHTO

Ilmanvaihtokone

Vallox 51 MV

2 vaihtoehtoa

Vallox 51 MV on ilmanvaihtokone, jonka erityisyys on sen pienessä koossa, koska Vallox 51 MV on vain 349 mm syvä, se on helppo asentaa esim. wc-istuimen yläpuolelle. Tällä ilmanvaihtokoneelle on helppo toteuttaa asuntokohtainen ilmanvaihto pieniinkin asuntoihin. Ilmamääriltään se soveltuu max 75m2 kokoisiin asuntoihin.


Tuotenro: 7912132, 7912134

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

2 290,00 € 2 490,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Vallox 51 MV ilmanvaihtokone

Vallox 51 MV:n oven päälle magneetilla kiinnitettävä peitelevy peittää oviruuvit, joten kone näyttää tyylikkäältä ja huomaamattomalta. Se soveltuu esteettisesti vaativankin asukkaan ilmanvaihtokoneeksi. Ohjaustavaksi käyvät Vallox Delico PTD EC/KTD A, Vallox X-line PTXP MC/PTXPA MC/KTXA ja MyVallox Touch tai MyVallox Control -ohjain. Koneen voi rekisteröidä maksuttomaan MyVallox Cloud -pilvipalveluun ja yhdistää taloautomaatioon.

Koneessa on myös sisäänrakennetut hiilidioksidi- ja kosteusanturit*. Halutessa siihen voidaan liittää ylimääräisiä antureita, kuten kosteusanturi, hiilidioksidianturi ja VOC-anturi.

Toimitukseen sisältyvät varusteet: MyVallox Touch -ohjain, vesilukko Vallox Silent Klick, seinäkiinnityslevy.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat Vallox ilmanvaihtokoneet

Olemme virallinen Vallox asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA