ILMAVESILÄMPÖ

Ilmavesilämpöpumppu

NIBE Polar S-sarja

2 vaihtoehtoa

NIBE POLAR ilmavesilämpöpumppu paketti, jossa NIBE S-sarjan sisäyksikkö VVM S320 ja ulkoyksikkönä uusi NIBE S2125 muodostavat valmiin lämmityskokonaisuuden suurempiinkin pientaloihin. Polar paketti on saatavilla teholuokissa 8kW ja 12kW.


Tuotenro: 5362913, 5362914

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 12 390,00 € 13 790,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


LÄPIMURTO TEHOKKUUDESSA

Vuosihyötysuhde lähes 5

LAAJA TOIMINTA-ALUE

Tuottaa pattereihin jopa -25°C pakkaseen asti jopa +65°C lämmitysvettä

INVERTTERI

Invertteriohjattu kompressori mukautuu tehontarpeeseen

HILJAINEN

Erittäin hiljainen täydellä tehollakin


NIBE POLAR on premium-luokan ilmavesilämmitysjärjestelmä. Ilmavesilämpöpumppuna on invertterikäyttöinen NIBE S2125, joka kykenee tuottamaan reilusti lämpöä jopa –25°C pakkasiin asti. Järjestelmän sydämenä on NIBE S-sarjan sisäyksikkö VVM S320, jossa on järjestelmän ohjaus ja lämpimän käyttöveden varaaja.

Siinä on valmiina myös lämmönjakoon tarvittavat komponentit, joten asennus saadaan siististi vaikka kodinhoitohuoneeseen. Sisäyksikön 9 kW lisävastus tuottaa tarvittavan lisälämmön, lisäksi laitteen yhteyteen voidaan korjausrakentamisessa asentaa ylimääräinen lisävastus.

Laitteessa on sisäänrakennettu WiFi ja siitä tulee luonnollinen osa internetiin liitettyä kotiasi. Fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan. Voit valvoa ja ohjata lämmitysjärjestelmääsi täydellisesti älypuhelimella tai tabletilla. Maksimaalinen mukavuus ja minimaalinen energiankulutus, samalla teet palveluksen ympäristölle. Sisäyksikkö VVM S320 on 180 cm korkea, 60 cm leveä ja 62 cm syvä. Katso tarkemmat tekniset tiedot esitteestä.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat NIBE ilmavesilämpöpumput

Olemme virallinen NIBE asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA