ILMANVAIHTO

Ilmanvaihtokone

NIBE Alto Smart ERS S40

1 vaihtoehto

NIBE ALTO SMART ERS S40-400 on pienikulutuksinen ilmanvaihtokone tehokkaalla lämmön talteenotolla, jonka hyötysuhde on jopa 85%. Laitteessa on sisäänrakennettu kosteusanturi ja jälkilämmityspatteri, joiden ansiosta sisäilma pysyy mukavana. Koneen pyörivän talteenottokennon ansiosta huoneilman kosteustasapaino pysyy sopivana. Laitteen sijoittaminen on helppoa, sillä sen voi asentaa myös kylmään tilaan ja pienen kokonsa ansiosta se mahtuu kätevästi monenlaisiin tiloihin.


Tuotenro: 7923535

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


2 790,00 € 3 190,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 2 250,00 €
Saatavilla 3 päivässä

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


KOMPAKTI IV-KONE LÄMPÖPUMPUN AUTOMATIIKASSA 

Laite toimitetaan vasenkätisellä kanavaliitännällä, mutta kätisyys on helposti vaihdettavissa. NIBE ALTO SMART ERS S40 asennetaan pariksi NIBE S -sarjan lämpöpumpun tai sisäyksikön kanssa. NIBE ohjaus maalämpöpumpussa tai ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikössä ohjaa myös Alto Smart -ilmanvaihtokonetta. Ohjaat yhdestä näytöstä kotisi lämmitystä, lämpimän käyttöveden tuotantoa ja ilmanvaihtoa. Voit valvoa ja halutessasi ohjata järjestelmää myös älypuhelimella tai tabletilla!

TEHOKAS LTO

Lämmön talteenoton hyötysuhde on jopa 85%.

HALLINTA LÄMPÖPUMPUSTA TAI ETÄNÄ

Ohjaat yhdestä näytöstä kotisi lämmitystä, lämpimän käyttöveden tuotantoa ja ilmanvaihtoa. Voit valvoa järjestelmää ja myös ohjata Premium-tasolla myös älypuhelimella tai tabletilla myUplink -sovelluksessa.

HELPPO SIJOITTAA

Voidaan asentaa myös kylmään tilaan ja pienen kokonsa ansiosta se mahtuu kätevästi monenlaisiin tiloihin.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat NIBE ilmanvaihtokoneet

Olemme virallinen NIBE asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA