ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

TOSHIBA Haori Nordic

2 vaihtoehtoa

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu sopii niin kodin kuin vapaa-ajan asunnon paraatipaikalle. Se on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi räätälöidä sisustukseen sopivaksi! Lisäksi se pitää minkä lupaa - sekä energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden että kestävyyden suhteen.

Sisäyksikön mukana toimitetaan aina vaalean- ja tummanharmaa kangas.


Tuotenro: 1001-HAORIND25SET, 1001-HAORIND35SET

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 1 690,00 € 1 890,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


SKANDINAAVISEN ELEGANTTI HAORI

HAORI ilmalämpöpumpun linjakas muotoilu sulautuu jo itsessään ympäristöön. Helposti vaihdettava kangasverhoilu ja räätälöidyt sävyt tekevät siitä upean sisustuselementin. Valitsemalla oman kankaan HAORI -ilmalämpöpumpun verhoiluun, se on helppo muokata sisustukseen sopivaksi. Moderni vaalean- tai tummanharmaa toimitetaan tehdasväreinä.

PARAS A+++ ENERGIALUOKKA TEHOKKAASTI JA HILJAISESTI

Haori -ilmalämpöpumpun energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä viilennyksessä että lämmityksessä. Erittäin hiljainen sisäyksikkö 19 dB (A) ja ulkoyksikkö on myös hiljainen, 39 dB (A) lähiympäristön mukavuuden takaamiseksi.

EKOLOGISTA MUKAVUUTTA

Toshiba tarjoaa etäohjaustoiminnot, jotka helpottavat arkea. WiFi ohjaus Ota Haori haltuusi millä tahansa mobiililaitteella integroidun WiFi-moduulin avulla.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana TOSHIBA ilmalämpöpumput

Olemme virallinen TOSHIBA asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA