POISTOILMALÄMPÖ

Poistoilmalämpöpumppu

NIBE S735 S-sarja

1 vaihtoehto

NIBE S735 on NIBE S-sarjan fiksu invertteriohjattu poistoilmalämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu RST lämminvesivaraaja. NIBE S735 lämmittää talon ja käyttöveden sekä huolehtii kodin ilmanvaihdosta mukauten automaattisesti kodin lämmitystarpeisiin. Aiempia malleja energiatehokkaampi lämpöpumppu, joka myös tuottaa enemmän lämmintä käyttövettä, ympäristöystävällisellä kylmäaineella. NIBE S735 poistoilmalämpöpumpussa on korkea vuosilämpökerroin, jonka ansiosta käyttökustannukset ovat matalat. Hiljaisuus, tyylikkyys ja kompakti koko tekevät laitteesta helpon sijoittaa ja asentaa.


Tuotenro: 5362925

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


9 990,00 € 10 990,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 8 056,45 €
Saatavilla 3 päivässä

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


EDUT:

  • Korkea vuosilämpökerroin ja alhaiset käyttökustannukset sekä uudisrakennukseen että lämpöpumpun vaihtoon
  • Matala äänitaso, tyylikäs ulkoasu ja kompakti koko - helppo sijoittaa ja asentaa
  • Aiempia malleja energiatehokkaampi ja parempi käyttöveden riittävyys
  • Käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu wifi

NIBE S735 poistoilmalämpöpumppu yhdessä NIBE SAM S42 tai S44 tuloilmamoduulin kanssa on suunniteltu uudistaloihin, joissa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Tämä täydellinen energiatehokas kokonaisuus luo kotiin tasapainoisen ja hyvän ilmanvaihdon ympäristöystävällisesti. NIBE S735 sopii hyvin myös vanhan poistoilmalämpöpumpun korvaajaksi taloihin, joissa on koneellinen poistoilma ja raitisilmaventtiilit.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat NIBE poistoilmalämpöpumput

Olemme virallinen NIBE asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA