POISTOILMALÄMPÖ

Poistoilmalämpöpumppu

BOSCH Compress 3800 EW

1 vaihtoehto

Bosch Compress 3800 EW on viimeisimmällä tekniikalla ja modernilla kosketusnäytöllä varustettu poistoilmalämpöpumppu. Automatiikka seuraa ulkolämpötilaa ja menoveden lämpötila säädetään tarpeen mukaan. Näin saavutetaan suurin mahdollinen säästö. Helpon asennettavuuden ja säästön ansiosta tuote on erinomainen valinta vanhan lämpöpumpun tilalle.


Tuotenro: 5361010

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


5 690,00 € 5 990,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 4 588,71 €
Saatavilla 3 päivässä

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Poistolämpöpumppu Bosch Compress 3800 EW

Huippumoderni poistoilmalämpöpumppu vaihtokoneeksi vanhan tilalle.

Bosch Compress 3800 EW on viimeisimmällä tekniikalla varustettu poistoilmalämpöpumppu. Se sopii vaihtokoneeksi koneellisella poistolla varustettujen poistoilmalämpöpumppujen tilalle.

Automatiikka seuraa ulkolämpötilaa ja menoveden lämpötila säädetään tarpeen mukaan. Näin saavutetaan suurin mahdollinen säästö. Helpon asennettavuuden ja säästön ansiosta tuote on erinomainen valinta vanhan lämpöpumpun tilalle.

Lämpöpumppumme on varustettu viimeisimmällä tekniikalla. Vaihtoventtiilin ollessa käyttövesi asennossa taataan erinomainen käyttöveden tuotto, kun taas lämmitys asennossa paras mahdollinen hyötysuhde. Ulkolämpötilan vaihdellessa lämpöpumppu säätää menoveden lämpötilan kulloisenkin tarpeen mukaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja on myös pitkäikäinen. Sillä saavutetaan erinomainen käyttöveden tuotto.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat BOSCH poistoilmalämpöpumput

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA