ILMANVAIHTO

Ilmanvaihtokone

Vallox 99 MV

4 vaihtoehtoa

Vallox 99 MV:n alhainen äänitaso on Valloxilla tehdyn ilmateknisen suunnittelun ansiota. Huolellisen ilmavirtojen optimoinnin, tarkkaan valittujen komponenttien ja rungon erinomaisen äänieristyksen lopputuloksena Vallox 99 MV ilmanvaihtokone on testatusti hiljainen. Äänitasojen testaus on suoritettu ISO 5135:1997 ja ISO 3741:2010 -standardien mukaisesti.


Tuotenro: 7912148, 7912149, 7912179, 7912180

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 2 590,00 € 2 690,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Vallox 99 MV ilmanvaihtokone

Koneen maksimikorkeus määrittyi asiakastarpeiden mukaan ja lopputuloksena on markkinoiden matalin kone. Koneen voi sijoittaa esimerkiksi pesutornin päälle vaivatta.

Vallox 99 MV sisältää kaikki MyVallox-ilmanvaihtokoneiden nykyaikaiset ominaisuudet: sisäänrakennetut RH- ja CO2-anturit ja monipuoliset ohjausvaihtoehdot.

Ohjaus tapahtuu MyVallox Touch tai MyVallox Control -ohjaimen avulla, jonka mukana tulevat myös ajastintoiminen mukautettu-tila, jota voidaan käyttää mm. takkakytkimenä, huoltomuistutin ja viikkokello. Koneen voi liittää maksuttomaan MyVallox Cloud -pilvipalveluun, jolloin sen etäohjaus internet-yhteydellä onnistuu myös matkoilla ollessa. Pilvipalveluun rekisteröityminen mahdollistaa myös teknisen tuen yhteydenoton koneen etänä ja automaattisen päivityksen.

Vakiovirtauspuhaltimilla varustettu Vallox 99 MV CF malli pystyy kompensoimaan paine-eroja. Vakiovirtauspuhaltimien ansiosta iImavirrat pysyvät tasapainossa niin tuulisissa kuin muissakin paine-eroihin vaikuttavissa olosuhteissa. Painesuhteet pysyvät vakiona lämmöntalteenottokennon sulatuksen aikana sekä lämmöntalteenoton ohituksen tilasta riippumatta. Vakiovirtausominaisuus kompensoi myös erillispoistoja sekä suodatinten likaantumista.

Toimitukseen sisältyvät varusteet: MyVallox Touch -ohjain, vesilukko Vallox Silent Klick. Seinäkiinnityslevy saatavilla erikseen tilattavana lisävarusteena LVI nro 7912156.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat Vallox ilmanvaihtokoneet

Olemme virallinen Vallox asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA