ILMANVAIHTO

Ilmanvaihtokone

Vallox 245 MV

4 vaihtoehtoa

Vallox245 MV ilmanvaihtokone soveltuu suuriin omakotitaloihin (joissa pinta-alaa on max 400 m2) ja toimitiloihin (koulut, päiväkodit, toimistot). Se tarjoaa energiatehokasta ilmanvaihdon automatisointia: sisäisen kosteusanturin lisäksi Vallox 245 MV:ssä on sisäänrakennettu hiilidioksidianturi. Niiden avulla ilmanvaihto tehostuu ja palautuu normaalitilaan automaattisesti sisäilman kosteus- ja hiilidioksidimuutosten mukaisesti.


Tuotenro: 7912051, 7912052, 7912059, 7912060

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 4 590,00 € 5 190,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Vallox 245 MV ilmanvaihtokone

Automatisoinnin ansiosta ilmanvaihto on energiatehokasta ja tarpeenmukaista.

Vallox 245 MV:tä ohjataan MyVallox Touch tai MyVallox Control -ohjaimen avulla, kotiverkon tai pilvipalvelun kautta - vaikkapa kännykällä. Modbus RTU-väylän kautta ilmanvaihtokoneen voi liittää myös taloautomaatioon ja se tarjoaa statistiikkaa kiinteistöstä huolehtivalle. Maksuttomaan MyVallox Could -pilvipalveluun rekisteröidyn koneen päivityspaketit latautuvat automaattisesti ja Valloxin tekninen tuki voi ongelmatilanteissa ottaa koneeseen yhteyttä etänä käyttäjän luvalla.

Vallox 245 MV on todellinen energiansäästäjä. Sen ominaissähköteho on vain 0,7 kWh/m3/s, eli se kuluttaa todella vähän energiaa vaihtaakseen ilmaa. Sen lisäksi sen vuosihyötysuhde on korkea, eli sen lämmöntalteenotto pystyy siirtämään poistoilman lämmön tuloilmaan entistä paremmin. Kesäöiden viileys saadaan hyödynnettyä, sillä koneessa on automaattinen lämmöntalteenoton ohitus viileän talteenotolla. Lämmöntalteenoton osittainen ohitus pitää tuloilman vakaana ja miellyttävänä kaikkina vuodenaikoina.

Toimitukseen sisältyvät varusteet: MyVallox Touch -ohjain ja vesilukko Vallox Silent Klick. VKL-malli on lisäksi varustettu nestekiertoisella jälkilämmityspatterilla.

.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat Vallox ilmanvaihtokoneet

Olemme virallinen Vallox asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA