POISTOILMALÄMPÖ

Poistoilmalämpöpumppu

NILAN Combi 302 Polar

2 vaihtoehtoa

Combi 302 Polar tarjoaa parasta mahdollista energiatehokkuutta huippuhyötysuhtein. Combi on markkinoiden ainoa kaksinkertaisella lämmöntalteenotolla varustettu poistoilmalämpöpumppu. 


Tuotenro: 7939123, 7939118

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

5 390,00 € 5 790,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Combi 302 Polar poistoilmalämpöpumppu

Parhaimmillaan Combi 302 Polar tuottaa 7,6 kilowattia lämpöä vain yhdellä kilowatilla sähköä.

Suurikokoinen vastavirtalämmönsiirrin ottaa ensin 85 – 95 % poistoilman lämpöenergiasta talteen, jonka jälkeen laitteen lämpöpumppu ottaa loput energiat talteen ja hyödyntää näin saatua energiaa asunnon lämmitykseen tai viilennykseen – ja saat tuntuvia säästöjä asuntosi lämmityskuluihin.

Sisäänrakennettu kosteusanturi varmistaa sen että ilmankosteus on aina tasapainossa ja säilyttää sisäilman mukavuuden tasaisena ympäri vuoden. Samalla se suojaa kotia homeelta, homehtumiselta ja laholta sekä asukkaita allergisilta reaktioilta.

Polar-jäätymisenesto esilämmittää tarvittaessa ulkoa otettavaa ilmaa ja suojaa laitetta jäätymiseltä. Tämä varmistaa lämmöntalteenoton toimintavarmuuden pohjoisissa olosuhteissa.

Muita NILAN tuotteita

Meidän asentamana laadukkaat NILAN poistoilmalämpöpumput

Olemme virallinen NILAN asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA