ILMAVESILÄMPÖ

Ilmavesilämpöpumppu

NIBE Split Box S-sarja

3 vaihtoehtoa

NIBE SPLIT BOX on ilmavesilämpöpumppu järjestelmä, jossa yhdistyvät split tekniikan ja modernin ohjaustekniikan edut. Lämpöpumppu on invertterikäyttöinen, joka kykenee tuottamaan lämpöä aina –20°C pakkasiin asti. Järjestelmän sydämenä on NIBE VVM S320 sisäyksikkö, jossa on järjestelmän ohjaus ja lämpimän käyttöveden varaaja. Saatavilla teholuokissa 6kW, 8kW ja 12kW.


Tuotenro: 5362083, 5362064, 5362065

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 6 990,00 € 7 690,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


NOPEA JA HELPPO ASENNUS

Valmis paketti, joka sisältää ulkoyksikön, ohjainyksikön ja maatelineen

ETÄHALLINTA NIBE UPLINK:N AVULLA

NIBE Uplink palvelussa voit seurata ja ohjata lämmitysjärjestelmääsi etänä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella

INVERTTERI

NIBE SPLIT BOX on ilmavesilämpöpumppu järjestelmä, jossa yhdistyvät split tekniikan ja modernin ohjaustekniikan edut. Lämpöpumppuna on invertteri käyttöinen NIBE AMS 10 tai AMS 20, joka kykenee tuottamaan lämpöä jopa –20°C pakkasiin asti. Järjestelmän sydämenä on NIBE VVM S320 sisäyksikkö, jossa on järjestelmän ohjaus ja lämpimän käyttöveden varaaja. Siinä on valmiina myös lämmönjakoon tarvittavat komponentit.

Lämpöpumppu ja sisäyksikkö liitetään Split Box yksiköllä, kylmäaine kiertää sen ja ulkoyksikön välillä. Sisäyksikön 9 kW lisävastus tuottaa tarvittavan lisälämmön, lisäksi laitteen yhteyteen voidaan korjausrakentamisessa asentaa ylimääräinen lisävastus.

NIBE VVM S320:ssä on sisäänrakennettuna lämmönjaon asennukseen tarvittavat osat kuten puskurivaraaja (26 l), paisuntasäiliö ja kiertovesipumput. Tehovahti on mukana vakiona. VVM S320:ssä on sisäänrakennettu WiFi ja siitä tulee luonnollinen osa internetiin liitettyä kotiasi. Fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan. Voit valvoa ja ohjata järjestelmää täydellisesti älypuhelimella tai tabletilla. Sisäyksikkö VVM S320 on 180 cm korkea, 60 cm leveä ja 615 cm syvä.

Tuotteita toimitetaan joko valkoisella tai harmaalla (HBS05) hydroboksilla. Valkoinen liitäntäboksi Splitbox on 40 cm korkea, 46 cm leveä, 25 cm syvä ja painaa 16/18 kg. Harmaa hydroboksi HBS05 on 57 cm korkea, 41 cm leveä, 47 cm korkea ja painaa 13-20 kg.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat NIBE ilmavesilämpöpumput

Olemme virallinen NIBE asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA