MAALÄMPÖ

Maalämpöpumppu

BOSCH Compress 5000 LW/M

MLP

Maalämpöpumppumalli joka saatavilla teholuokissa 6kW, 7kW, 9kW ja 11kW. Erittäin hiljainen. Alkaen 44 dB(A). 2 kiertopumppua, joissa A energialuokka. Delta-ohjattu lämmityspuolen kiertovesipumppu. Lämpöjärjestelmän 2 kiertopumpun (DPC) dynaaminen pumppuohjaus, jonka vuoksi kiertopumppuja käytetään vain tarvittaessa, mikä taas säästää energiaa ja rahaa. Maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori on tehokas ja hiljainen. Selkeän graafisen näytön ansiosta käyttö on vaivatonta ja lämpötilan säätö on helppoa. Kompressorin kotelo vaimentaa ääntä tehokkaasti.


Tuotenro: 5360900, 5360902, 5360904, 5360906

Toimitusaika: 1-3 kuukautta
 

Valitse variaatio:

Alkaen 6 590,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Compress 5000 LW/M

Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään käyttäjille koituvaa hyötyä. Sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan.


Patentoitu scroll-kompressori on luotettava

Bosch-lämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden perusteella arvioiden huipputasoa. Lämpöpumpun ytimenä on maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori, joka on varmatoiminen ja energiatehokas. Kompressori on optimoitu pienimpiä yksityiskohtia myöten ja äänitasoltaan hiljainen. Menoveden maksimilämpötila on 65 astetta.


Lämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi

Rego 1000 -automatiikka tuo uusia mahdollisuuksia. Suurempaa tehoa tarvittaessa voidaan yhdistää kaksi lämpöpumppua. Automatiikalla voidaan ohjata kolmea eri lämpöpiiriä. Samaa lämpökaivoa voidaan helposti hyödyntää myös viilennykseen.


Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana BOSCH lämpöpumput 6 vuoden takuulla!

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA