ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

MITSUBISHI ELECTRIC LN

12 vaihtoehtoa

LN-sarjan ilmalämpöpumpun tyylikäs muotoilu, ympäristöystävällinen kylmäaine, paras saavutettavissa oleva energialuokka ja täynnä erinomaisia ominaisuuksia. Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena syntynyt ilmalämpöpumppu malli.


Tuotenro: PKT_MSZ-LN25VG2W, PKT_MSZ-LN35VG2W, PKT_MSZ-LN50VG2W

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 1 590,00 € 1 690,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


MITSUBISHI ELECTRIC LN ilmalämpöpumppu

LN-sarjan tuotekehitys tähtäsi myös täydelliseen mukavuuteen. Kehitimme täysin uudenlaisen siivekerakenteen, joilla ohjataan sekä vaaka- että pystysuora ilmavirtaus säilyttäen samalla tyylikäs muotoilu. Vain sisäyksikön alapinnassa olevat kaksoissiivekkeet ja ilmanohjaimet liikkuvat. Näin laitteen tyylikäs etupaneeli säilyttää jatkuvasti arvokkaan ulkonäkönsä. Puhallusilman suuntaus eteen ja alas samanaikaisesti. Kahden vaakasuuntaisen siivekkeen avulla LN-mallit voivat ohjata ilmavirtaukset yksilöllisesti vasemmalle ja oikealle puolelle, samanaikaisesti. Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmavirtausnopeudella ja lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomasti ja miellyttävästi. Ilma myös jakautuu tehokkaammin asuntoon.

Infrapunatunnistin mittaa huonetilan tunnettavissa olevat lämpötilat eri etäisyyksiltä. Kahdeksanosainen tunnistin analysoi lämpötilan kolmiulotteisesti. Tämän toiminnon avulla laite havaitsee myös huonetilassa olevat ihmiset. Ihmisten sijaintitietoa voidaan käyttää suoran ja epäsuoran puhalluksen suuntaamiseen tai tietoja voidaan koota niin, että lämpötilatavoite saavutetaan tasaisesti paikoissa, joissa oleskellaan eniten.

Mitsubishi Electricin oma kaksoissuojapinnoite lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymistä eli sisäyksikön likaantumista. Puhtaampina pysyvät pinnat edesauttavat laitteen energiatehokkuuden säilymistä koko käyttöiän ajan.

Omaa luokkaansa oleva Mitsubishi Electric Hyper Heating teknologia on tae tehokkaasta lämmitystoiminnasta, jopa vuoden kylmimpinä päivinä. Teknologian ansiosta LN-mallisarjan laitteet tuottavat lämpöä vähintään nimellistehonsa verran vielä -15°C ulkolämpötilassa. Energiatehokas lämmitys on taattu aina -35°C ulkolämpötilaan asti.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana MITSUBISHI ELECTRIC ilmalämpöpumput

Olemme virallinen Mitsubishi Electric asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA