ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

MITSUBISHI ELECTRIC FT

3 vaihtoehtoa

Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan. Sisäänrakennetun Wi-Fi-sovittimen ansiosta voit räätälöidä lämmitys- ja jäähdytysasetukset juuri sopiviksi ja huonelämpötilan tasaiseksi säällä kuin säällä.


Tuotenro: PKT_MSZ-FT25VGK-SC, PKT_MSZ-FT35VGK-SC, PKT_MSZ-FT50VGK-SC

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 1 490,00 € 1 590,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu tarjoaa huippuluokan energiatehokkuutta ja viilennystehoa, joka vastaa niin pohjoisen kylmiin talviin kuin kesän kuumimpiinkin päiviin. Tämän ilmalämpöpumpun avulla voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta vuoden ympäri säästäen samalla lämmityskustannuksissa. Sen kompakti koko ja moderni muotoilu tekevät siitä täydellisen valinnan niin uusiin asennuksiin kuin vanhan ilmalämpöpumpun korvaajaksi.

Energiatehokas lämmitys ja viilennys kaikissa olosuhteissa

Mitsubishi Electric FT-mallisarjan ilmalämpöpumput hyödyntävät Hyper Heating -teknologiaa, jonka ansiosta ne tuottavat tehokkaan 3 kW lämmitystehon vielä -25 °C pakkasella! Kesän kuumimpina päivinä laitteen jäähdytystoiminto pitää huolen, että kiinteistö pysyy miellyttävän viileänä. Tämä tekee FT-mallisarjasta ihanteellisen ratkaisun Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Kompakti muotoilu sopii kaikkialle - myös vanhan ilmalämpöpumpun tilalle

FT-mallisarjan siro ja kompakti sisäyksikkö on suunniteltu sopimaan saumattomasti kodin sisustukseen. Sen elegantti ulkomuoto ja puhtaanvalkoinen väri sulautuvat kauniisti niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen, ja sen pieni koko mahdollistaa asennuksen myös tiloihin, joissa vanhan ilmalämpöpumpun korvaaminen uudella on ajankohtaista.

Lisävarusteet tuovat mukavuutta ja säästöä

Laitteessa vakiovarusteina tulevat monipuoliset toiminnot, kuten automaattinen takkatoiminto ja etäohjaus, nostavat asumismukavuutta ja tuovat merkittäviä säästöjä lämmityskuluihin. Helppokäyttöinen kaukosäädin taustavalaistulla näytöllä tekee laitteen säätämisestä vaivatonta kaikissa valaistusolosuhteissa.

Äärimmäisen hiljainen ja käyttäjäystävällinen

Mitsubishi Electricin pitkäjänteinen tuotekehitys on tuottanut erittäin hiljaisen ilmalämpöpumpun, jonka käyntiääni on niin matala, että se on lähes kuulumaton. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan tiloihin, jossa vietetään aikaa. Wi-Fi-etäohjauksen ansiosta voit ohjata lämpöpumppuasi mistä tahansa, säästäen aikaa ja rahaa.

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on energiatehokas, monipuolinen ja esteettisesti miellyttävä valinta, joka takaa mukavuuden ja säästöt vuoden jokaisena päivänä.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana MITSUBISHI ELECTRIC ilmalämpöpumput

Olemme virallinen Mitsubishi Electric asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA