ILMANVAIHTO

Ilmanvaihtokone

Vallox 145 MV

2 vaihtoehtoa

Vallox 145 MV on A+ energialuokan nykyaikainen ilmanvaihtokone suuriin omakotitaloihin (max 250m2) automatiikkaa ja laadukasta sisäilmaa kaipaavalle. Se pitää huolen sekä asukkaista että talon rakenteista.


Tuotenro: 7912049, 7912050

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

2 890,00 € 3 090,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Vallox 145 MV ilmanvaihtokone

Vallox 145 MV:n sisäänrakennetut kosteus- ja hiilidioksidianturit ja lisävarusteena hankittavat anturit (erillinen kosteus- hiilidioksidi ja VOC-anturi) helpottavat asukkaiden arkea ja tekevät ilmanvaihdosta automatisoidun. Anturit tarkkailevat käyttäjän puolesta sisäilman laatua ja pitävät huolen ilmanvaihdon tehostuksesta energiatehokkaasti. LTO-kennon ohitus on automaattinen. Tuloilman lämpötila pysyy ympärivuotisesti vakaana lämmöntalteenoton osittaisen ohituksen ansiosta.

Ilmanvaihtokoneen ohjaus tapahtuu MyVallox Touch tai MyVallox Control -ohjaimen avulla, jonka mukana tulevat myös ajastintoiminen mukautettu-tila, jota voidaan käyttää mm. takkakytkimenä, huoltomuistutin ja viikkokello. Lisäksi konetta voi ohjata myös kotiverkon tai pilvipalvelun kautta missä ja milloin tahansa. Maksuttomaan pilvipalveluun rekisteröityneenä kone lataa automaattisesti päivityspaketit ja käyttäjän luvalla Valloxin tekninen tuki voi ottaa koneeseen yhteyden ja opastaa ongelmatilanteissa. Rekisteröimättömän MyVallox-koneen saa helposti päivitettyä aina uusimpaan versioon Valloxin verkkosivuilta. Modbus RTU-väylän kautta ilmanvaihtokoneen voi liittää myös taloautomaatioon.

Toimitukseen sisältyvät varusteet: MyVallox Touch -ohjain, vesilukko Vallox Silent Klick, seinäkiinnityslevy.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat Vallox ilmanvaihtokoneet

Olemme virallinen Vallox asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA