UPONOR

Smatrix aloituspakkaus

Smatrix Wave Pulse Aloituspakkaus L

UPONOR

Uponor Smatrix Wave Pulse lattialämmityksen säätöjärjestelmä tuottaa miellyttävämmän ja tasaisemman sisälämpötilan automaattisen tasapainotustekniikkansa ansiosta. Yhteensopiva lähes kaikkien vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien kanssa.


Tuotenro: 2024572

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


1 590,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 1 282,26 €
Saatavilla 3 päivässä

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Uponor Smatrix Wave Pulse

Uponor Smatrix Wave -aloituspakkaus Pulse L

Iso Uponor Smatrix Wave -aloituspakkaus sisältää kaksi Smatrix Wave Pulse -keskusyksikköä, web-moduulin sekä viisi valkoista T-169 -huonetermostaattia.


Uponor Smatrix Pulse tiivistettynä

  • Älykkäällä säätöjärjestelmällä lisää asuinmukavuutta ja energiatehokkuutta
  • Aina miellyttävä ja tasainen sisälämpötila
  • Helppo ja yksinkertainen käyttöönotto ja käyttö missä vain, milloin vain
  • Mukautuva yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen, sopii Retrofit toimilaitteiden kanssa lähes kaikkiin lattialämmitysjakotukkeihin


Smatrix Pulse on Uponorin kehittämä säätöjärjestelmä, jolla ohjataan lattialämmitystä ja lattiaviilennystä. Lattialämmityksen ohjausjärjestelmän avulla asunnon lämpötilaa voidaan ohjata huonekohtaisesti. Järjestelmä on tehokas eli se kuluttaa vähemmän energiaa mukavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Lämmönsäätöjärjestelmässä on automaattinen tasapainotus eli sen kanssa ei tarvita perinteistä piirikohtaista tasapainotusta. Lattialämmitys ja lattiaviilennys ovat tehokas ratkaisu huoneistojen lämmönsäätelyyn, sillä niiden avulla haluttu lämpötila välittyy tasaisesti koko huoneeseen. Lämmönsäätöjärjestelmän säätöalue on +5 °C - +35 °C.

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmästä voidaan rakentaa tarpeisiin soveltuva kokonaisuus yksinkertaisesta perusjärjestelmästä aina älykkääseen järjestelmään, joka mahdollistaa muun muassa etäkäytön. Uponor Smatrix Pulse -järjestelmä koostuu kohteen tarpeiden mukaisesti keskusyksiköstä ja tarvittaessa keskusyksikön lisäosasta, valinnaisesta web-moduulista, huonetermostaateista ja toimilaitteista. Järjestelmän sydän, keskusyksikkö, saa termostaateilta tiedon lämmitys- tai viilennystarpeesta ja ohjaa tämän mukaisesti toimilaitteiden toimintaa. Web-moduulin avulla järjestelmän säätöjä ja asetuksia voidaan hallita kätevästi Uponor Smatrix Pulse -sovelluksella. Järjestelmän käyttöönotto on yksinkertaista ja helppoa.

Smatrix Wave Pulse on langaton versio Pulse-säätöjärjestelmästä. Langattomaan lämmönsäätöjärjestelmään voidaan yhdistää neljä keskusyksikköä. Yksi keskusyksikkö voi puolestaan ohjata kuutta huonetermostaattia ja kahdeksaa 24 V toimilaitetta. Wave-huonetermostaatit toimivat langattomasti hyödyntäen sub-GHz-taajuutta keskusyksikkönsä kanssa viestimiseen.

Esitteissä lisätietoa:

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat UPONOR tuotteet

Olemme virallinen UPONOR KOTI-urakoitsija Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA