UPONOR

Säätöjärjestelmä

Smatrix Pulse

Uponor Smatrix Wave Pulse -säätöjärjestelmä on täynnä älykkyyttä ja mahdollisuuksia. Se tuottaa miellyttävämmän ja tasaisemman sisälämpötilan automaattisen tasapainotustekniikkansa ansiosta. Yhteensopiva lähes kaikkien vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien kanssa.


Aloituspakkaus S

Pieni Uponor Smatrix Wave Pulse -aloituspakkaus sisältää: Smatrix Wave Pulse keskusyksikön, web-moduulin sekä kolme valkoista T-169 -huonetermostaattia.

Aloituspakkaus L

Iso Uponor Smatrix Wave Pulse -aloituspakkaus sisältää: kaksi Smatrix Wave Pulse keskusyksikköä, web-moduulin sekä viisi valkoista T-169 -huonetermostaattia.


Yhteys mukavaan asumiseen

Uponor Smatrix Pulse vie säätöjärjestelmien älykkyyden ja muunneltavuuden pidemmälle kuin koskaan aiemmin. Järjestelmästä voidaan luoda jokaisen tarpeiden mukaan yksilöllinen kokonaisuus perusjärjestelmästä aina viimeisimpään innovatiiviseen ratkaisuun ja huippu älykkyyden sisältävään järjestelmään asti.

Järjestelmän ohjaus onnistuu helposti älypuhelimen avulla kotona tai mistä tahansa. Tarvittaessa voi antaa luvan asentajalle tarkastaa järjestelmän tilan etänä, esimerkiksi huollon tarvetta kartoittaessa. Uponor Smatrix Pulse voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää (esim. Amazon Alexa), mikä mahdollistaa lämmityksen ohjauksen äänikomentojen avulla.

Uponor Smatrix Pulse -järjestelmää kehitetään jatkuvasti, mikä takaa sen, että se on uusinta uutta myös tulevaisuudessa. Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset pitävät huolen siitä, että järjestelmä on aina päivitetty ja uudet ominaisuudet ovat käytössäsi.Smatrix Pulse tuotteet

Saatavilla myös muut mallit, kysy tuotteista.


SAAT KOROTONTA MAKSUAIKAA JOPA 12 KUUKAUTTA

Lämpömaailman ostoksiin aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa ja sinulle sopivan kokoinen kuukausierä.

* Santander Consumer Finance (kuva)

 

SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIIN

Uudet huippuluokan ilmalämpö-, poistoilmalämpö-, ilmavesilämpö- ja maalämpöpumput tuovat selvää säästöä.

KYSY TUOTTEISTA

Etkö löytänyt etsimääsi? Ei hätää, kysy meiltä tarjous tarvitsemistasi tuotteista.