ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

BOSCH Climate 9100i

ILP

Tehokkain ilmalämpöpumppumme!

Ilmalämpöpumppu, jolla lämmität suuretkin tilat vaivatta. Suuriin tiloihin tarkoitetut älykkäät ilmanohjaus-ominaisuudet tekevät sen käytöstä helppoa ja miellyttävää. 8,5kW kokoluokka sopii erinomaisesti suuriin halleihin ja isoihin avariin koteihin, parhaalla A+++ energialuokalla.


Tuotenro: 5361020

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
 

2 190,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 1 766,13 €

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Ilmalämpöpumppu Bosch Climate 9100i

Älykästä teknologiaa sisältävä Climate 9100/i on suurten tilojen ilmalämpöpumppu parhaalla mahdollisella energialuokalla A+++. Sitä on saatavilla 8,5kW kokoluokassa. Se on tyylikäs kokonaisuus, joka soveltuu erityisesti suurten omakotitalojen, liiketilojen ja hallien lämmittäjäksi ja viilentäjäksi. Korkein mahdollinen energialuokka, kuumakaasusulatus ja tehokkaat lämmitys- ja viilennystoiminnot takaavat sinulle parhaat säästöt ilmalämpöpumpullasi. 9100i -malli on varustettu lisäksi sisäänrakennetulla etäohjauksella.

Smart Eye -toiminto havaitsee tilassa olevat ihmiset ja asettaa puhaltimet ja lämpötilansa vallitseviin olosuhteisiin sopivaksi. Ultra Wide Ari Flow -toiminto taas mahdollistaa puhalluksen mahdollisimman laajalle alueelle, ja Coanda-toiminto estää ikävän vedon syntymisen. Yhdessä nämä toiminnot takaavat äärimmäisen mukavuuden tilan koosta huolimatta.

Plasmacluster-ionisointitoiminto tekee sisäilmasta puhtaampaa poistamalla bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja epämiellyttäviä hajuja. Laite takaa siis mukavamman ja puhtaamman sisäilman.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana BOSCH lämpöpumput 6 vuoden takuulla!

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA