ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

BOSCH Climate 9100i

1 vaihtoehto

Boschin tehokkain ilmalämpöpumppu malli, jolla lämmität suuretkin tilat vaivatta. Suuriin tiloihin tarkoitetut älykkäät ilmanohjaus ominaisuudet tekevät sen käytöstä helppoa ja miellyttävää. 8,5kW kokoluokka sopii erinomaisesti suuriin halleihin ja isoihin avariin koteihin, parhaalla A+++ energialuokalla.


Tuotenro: 5361020

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


1 790,00 € 1 990,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 1 443,55 €
Saatavilla 3 päivässä

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Ilmalämpöpumppu Bosch Climate 9100i

Älykästä teknologiaa sisältävä Climate 9100i on suurten tilojen ilmalämpöpumppu parhaalla mahdollisella energialuokalla A+++. Sitä on saatavilla 8,5kW kokoluokassa. Se on tyylikäs kokonaisuus, joka soveltuu erityisesti suurten omakotitalojen, liiketilojen ja hallien lämmittäjäksi ja viilentäjäksi. Korkein mahdollinen energialuokka, kuumakaasusulatus ja tehokkaat lämmitys- ja viilennystoiminnot takaavat sinulle parhaat säästöt ilmalämpöpumpullasi. Varustettu lisäksi sisäänrakennetulla etäohjauksella.

Smart Eye toiminto havaitsee tilassa olevat ihmiset ja asettaa puhaltimet ja lämpötilansa vallitseviin olosuhteisiin sopivaksi. Ultra Wide Ari Flow toiminto taas mahdollistaa puhalluksen mahdollisimman laajalle alueelle ja Coanda toiminto estää ikävän vedon syntymisen. Yhdessä nämä toiminnot takaavat äärimmäisen mukavuuden tilan koosta huolimatta.

Plasmacluster ionisointitoiminto tekee sisäilmasta puhtaampaa poistamalla bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja epämiellyttäviä hajuja. Laite takaa siis mukavamman ja puhtaamman sisäilman.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat BOSCH ilmalämpöpumput

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA