ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

MITSUBISHI ELECTRIC RW

2 vaihtoehtoa

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating. Erittäin tehokas RW-mallisarjan ilmalämpöpumppu on huipputekniikkaa pullollaan, sekä omiaan niin kovilla pakkasilla, kuin helteelläkin.


Tuotenro: PKT_MSZ-RW25VG-SC, PKT_MSZ-RW35VG-SC

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 1 690,00 € 1 890,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Häikäisevää suorituskykyä

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä huoneeseesi. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

RW ilmalämpöpumppu on tehty Pohjolan olosuhteisiin

Uudet RW-sarjan ilmalämpöpumput on tehty kestämään pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Niiden monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa:

  • Sisäyksikön Dual Barrier -pinnoite
  • Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistin
  • Automaattinen takkatoiminto
  • Käyttötilan valitsin
  • Wi-Fi-etäohjaus
  • 3D i-see-Sensor
  • Taustavalaistu kaukosäädin

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana MITSUBISHI ELECTRIC ilmalämpöpumput

Olemme virallinen Mitsubishi Electric asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA