ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

BOSCH Climate Class 8101i

ILP

Toimintoja ja tehokkuutta 6,5 kW tehoinen ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti omakotitaloihin ja suurempiin vapaa-ajan asuntoihin. Paras mahdollinen A+++ energialuokka ja 5,1 vuosihyötysuhde takaa parhaan mahdollisen säästön. PlasmaCLuster-puhdistus varmistavaa, että sisäilma tuntuu aina raikkaalta. PlasmaCluster puhdistaa viruksia, sieniä ja siitepölyä hengitysilmasta tehden sisäilmasta terveellisempää. Ilmanohjaus-toiminnoilla saat säädettyä ilmavirtaa yksilöllisten tarpeidesi mukaan välttäen vedontunnetta.


Tuotenro: 5361019, 5361023, 5361024, 5361025

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
 

Valitse variaatio:

Alkaen 1 790,00 €
Hinta sis. ALV

Ilmalämpöpumppu Bosch Climate Class 8101i

Sisustukseen sopiva tyylikäs kokonaisuus, jonka sisäyksikköä on saatavilla neljässä upeassa värissä: valkoinen, hopea, titaani ja punainen. Valitse tyyliisi ja sisustukseesi parhaiten sopiva värivaihtoehto - toiminnoista tinkimättä! Matala sisäyksikkö lisää asennus-paikan valintamahdollisuuksia. Lämpöpumpussa on kaunis valkoinen ulkoyksikkö. Moderni ulkoyksikkö sopii asennettavaksi näkyvällekin paikalle ilman erillistä suojakoteloa.

Erinomaisen hyöstysuhteen ansiosta lämmität ja viilennät ekologisesti - ja tietenkin samalla edullisesti! Lisäksi Bosch Climate-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään ekologista R32-kylmäainetta, jonka hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin edellisten kylmäaineiden.

Laitteessa on sisäänrakennettu wifi-etäohjaus. Tarvitset vain internet-yhteyden ja säädät laitettasi helposti missä ikinä oletkin! Helppokättöinen HomeCom Easy -älypuhelinsovellus varmistaa, että saat aina miellyttävän sisäilman kotiisi jo ennen kuin itse olet paikalla.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana BOSCH lämpöpumput 6 vuoden takuulla!

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA