ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

BOSCH Climate Class 8101i

4 vaihtoehtoa

Toimintoja ja tehokkuutta 6,5 kW tehoinen ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti omakotitaloihin ja suurempiin vapaa-ajan asuntoihin. Paras mahdollinen A+++ energialuokka ja 5,1 vuosihyötysuhde takaa parhaan mahdollisen säästön. PlasmaCLuster puhdistus varmistavaa, että sisäilma tuntuu aina raikkaalta. PlasmaCluster puhdistaa viruksia, sieniä ja siitepölyä hengitysilmasta tehden sisäilmasta terveellisempää. Ilmanohjaus toiminnoilla saat säädettyä ilmavirtaa yksilöllisten tarpeidesi mukaan välttäen vedontunnetta.


Tuotenro: 5361019, 5361023, 5361024, 5361025

Lähetetään 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 1 490,00 € 1 790,00 €
Hinta sis. ALV

Ilmalämpöpumppu Bosch Climate Class 8101i

Sisustukseen sopiva tyylikäs kokonaisuus, jonka sisäyksikköä on saatavilla neljässä upeassa värissä: valkoinen, hopea, titaani ja punainen. Valitse tyyliisi ja sisustukseesi parhaiten sopiva värivaihtoehto toiminnoista tinkimättä. Matala sisäyksikkö lisää asennuspaikan valinta mahdollisuuksia. Lämpöpumpussa on kaunis valkoinen ulkoyksikkö. Moderni ulkoyksikkö sopii asennettavaksi näkyvällekin paikalle ilman erillistä suojakoteloa.

Erinomaisen hyötysuhteen ansiosta lämmität ja viilennät ekologisesti ja tietenkin samalla edullisesti. Bosch Climate-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään ekologista R32-kylmäainetta, jonka hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin edellisten kylmäaineiden.

Laitteessa on sisäänrakennettu wifi-etäohjaus. Tarvitset vain internet yhteyden ja säädät laitettasi helposti missä ikinä oletkin. Helppo käyttöinen HomeCom Easy älypuhelinsovellus varmistaa, että saat aina miellyttävän sisäilman kotiisi jo ennen kuin itse olet paikalla.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat BOSCH ilmalämpöpumput

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA