MAALÄMPÖ

Maalämpöpumppu

BOSCH Compress 7800i LW

MLP

Maalämpöpumppumalli joka saatavilla teholuokissa 2-8kW, 3-12kW ja 4-16kW. SCOP jopa 5,85* ja energialuokka A+++. Bosch Compress 7800i LW invertteri maalämpöpumppu Ilman varaajaa. Lasipinta, WiFi etäohjaus.


Tuotenro: 5361030, 5361031, 5361032

Toimitusaika: 1-4 viikkoa
 

Valitse variaatio:

Alkaen 7 490,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Maalämpöpumppu Bosch Compress 7800i LW

Modernin värillisen kosketusnäytön, kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta Bosch Compress 7800i LW/M on paras mahdollinen valinta kotisi lämmittäjäksi. Inverter-maalämpöpumpullamme saavutat kaikkein edullisimman lämmityksen ja suurimman mahdollisen säästön. Kaiken kruunaavat SCOP 5,85* ja energialuokka A+++.

Lämpöpumpussa on myös säätöä helpottamaan saatavilla etäohjaus. Esiasennettu wifi-moduuli mahdollistaa laitteen liittämisen langattomaan internet-yhteyteen. Bosch HomeCom Easy -soveluksella säädät lämpöpumppuasi - missä ikinä oletkin!

Fiksu valinta kaikkiin tiloihin ja tilanteisiin. Matala malli on saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8, 3-12 ja 4-16. Löydät siis aina oikean kokoisen lämpöpumpun, joka soveltuu talosi tarpeisiin täydellisesti. Lämpöpumppu on loistava valinta saneerauskohteen maalämpöpumpuksi, koska laite on matala ja laitteen käyttöön voidaan valjastaa olemassa olevat keruupiirit, jotka ovat usein lyhyempiä kuin mitä nykyiset energiatehokkaammat lämpöpumput vaativat. Keruupiirin valvonta-automatiikka estää niiden kylmenemistä.


Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana BOSCH lämpöpumput 6 vuoden takuulla!

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA