MAALÄMPÖ

Maalämpöpumppu

BOSCH Compress 7800i LW

3 vaihtoehtoa

Matala malli on saatavilla kolmessa teholuokassa 2-8kW, 3-12kW ja 4-16kW. SCOP jopa 5,85 ja energialuokka A+++. Invertteri maalämpöpumppu ilman varaajaa. Wifi etäohjaus mahdollisuus on vakiona. Loistava valinta saneerauskohteen maalämpöpumpuksi.


Tuotenro: 5361030, 5361031, 5361032

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 6 390,00 € 7 890,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Maalämpöpumppu Bosch Compress 7800i LW

Modernin värillisen kosketusnäytön, kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta Bosch Compress 7800i LW/M on paras mahdollinen valinta kotisi lämmittäjäksi. Inverter maalämpöpumpullamme saavutat kaikkein edullisimman lämmityksen ja suurimman mahdollisen säästön. Kaiken kruunaavat SCOP 5,85* ja energialuokka A+++.

Lämpöpumpussa on myös säätöä helpottamaan saatavilla etäohjaus. Esiasennettu wifi moduuli mahdollistaa laitteen liittämisen langattomaan internet yhteyteen. Bosch HomeCom Easy soveluksella ohjaat lämpöpumppuasi missä ikinä oletkin.

Fiksu valinta kaikkiin tiloihin ja tilanteisiin. Matala malli on saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8, 3-12 ja 4-16. Löydät siis aina sopivan lämpöpumpun, joka soveltuu hyvin talosi tarpeisiin. Erinomainen valinta saneerauskohteen maalämpöpumpuksi, koska laite on matala ja sen käyttöön voidaan valjastaa olemassa olevat keruupiirit, jotka ovat usein lyhyempiä kuin mitä nykyiset energiatehokkaammat lämpöpumput vaativat. Keruupiirin valvonta automatiikka estää keruupiirien kylmenemistä.


Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat BOSCH maalämpöpumput

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA