ILMALÄMPÖ

Ilmalämpöpumppu

BOSCH Climate Class 6101i

2 vaihtoehtoa

Kustannustehokas ilmalämpöpumppu, joka sopii erinomaisesti niin pieniin tiloihin kuin omakotitaloihinkin. Saatavilla kahdessa teholuokassa: 5kW ja 6,5kW. Erinomainen vaihtoehto autotallin, varaston, kesämökin sekä omakotitalon lämmittäjäksi ja viilentäjäksi. Hyvä energialuokka A++.


Tuotenro: 5361021, 5361022

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 1 190,00 € 1 290,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


Ilmalämpöpumppu Bosch Climate Class 6101i

Lukuisia toimintoja, joilla parannat asumisviihtyvyyttäsi. Saat puhtaan ja miellyttävän sisäilman vuoden jokaisena päivänä. Plasmacluster puhdistaa sisäilman, lämpötilan ylläpitotoiminto sopii erinomaisesti kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin ja tehokkaat ilmanohjaustoiminnot tekevät lämmittämisestä ja viilentämisestä nopeampaa. Miellyttävä sisäilma ja edullinen lämmitys ja viilennys ovat taattuja.

Lämpöpumppu on saatavilla kahdessa kokoluokassa 5kW ja 6,5kW. Tuote soveltuu erinomaisesti pienimmistä varastoista aina omakotitaloihin asti. Tyylikäs valkoinen sisä- ja ulkoyksikkö on helppo asentaa myös näkyvälle paikalle. Sisäyksikkö on matala ja mahdollistaa asentamisen helposti. Hiljainen käyntiääni sekä sisä- että ulkoyksiköllä ei häiritse sinua tai naapureitasi.

Laitteessa on sisäänrakennettu wifi-etäohjaus. Tarvitset vain internet yhteyden ja säädät laitettasi helposti missä ikinä oletkin. Helppo käyttöinen HomeCom Easy älypuhelinsovellus varmistaa, että saat aina miellyttävän sisäilman kotiisi jo ennen kuin itse olet paikalla. 

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat BOSCH ilmalämpöpumput

Olemme Sertifioitu BOSCH Lämpömestari Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA