MAALÄMPÖ

Maalämpöpumppu

NIBE S1255 S-sarja

3 vaihtoehtoa

Saatavilla teholuokissa 1,5-6kW, 3-12kW, 4-16kW. S-sarjan maalämpöpumppu tuo lisää turvallisuutta ja helppoutta käyttäjilleen. Säästöjen optimoimiseksi voit ottaa käyttöön Smart Price Adaption pörssisähköohjauksen. Invertterimaalämpöpumppu mukautuu talon energiantarpeeseen ja siinä on optimaalinen vuosihyötysuhde. Sisäänrakennettu 180 l lämminvesivaraaja.


Tuotenro: 5362046, 5362044, 5362045

Toimitetaan 1-3 arkipäivässä (ks. saatavuus)

Ilmainen rahti, ei piilokuluja!


Valitse variaatio:

Alkaen 7 490,00 € 8 190,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


ENTISTÄ HELPOMPAA KÄYTETTÄVYYTTÄ

Helppo ja selkeä opastava ohjaus. Sisäänrakennetun Wifin avulla helppo yhdistää nettiin ja ottaa käyttöön myUplink etähallinta, pörssisähköohjaus ja sääennusteen huomiointi.

MONIPUOLISUUTTA YHDESTÄ OHJAUKSESTA

Liitä maalämpöpumppuun myös ilmanvaihto, viilennys ja aurinkosähkö. Voit hallita kaikkia joko etänä myUplinkista tai maalämpöpumpun ohjauksesta.

TESTATTU TEKNIIKKA JA INVERTTERIOHJAUS

Invertteriohjattu kompressori mukautuu tehontarpeeseen ja tuo säästöä. Laitteessa on testattu ja hyväksi havaittu kylmätekniikka, jota ohjataan nyt entistä tehokkaammin.

TULEVAISUUDEN HYÖDYT

Tulevaisuuden hyödyt ovat vielä tulevaisuudessa, mutta S1255:ssä on valmius niiden käyttöönotolle, kuten esim. sähkön kysyntäjoustolle ja älykotiin liittämiselle.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat NIBE maalämpöpumput

Olemme virallinen NIBE asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA