MAALÄMPÖ

Maalämpöpumppu

NIBE S-sarjan S1255

MLP

Maalämpöpumppumalli joka saatavilla teholuokissa 1,5-6kW, 3-12kW, 4-16kW.

NIBE S1255 on S-sarjan maalämpöpumppu, joka tuo lisää helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen. Säästöjen optimoimiseksi voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen. NIBE S1255 on invertterimaalämpöpumppu, eli se mukautuu talon energiantarpeeseen ja siinä on optimaalinen vuosihyötysuhde. Sisäänrakennettu 180 l lämminvesivaraaja.


Tuotenro: 5362046, 5362044, 5362045

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
 

Valitse variaatio:

Alkaen 9 590,00 €
Hinta sis. ALV

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:


ENTISTÄ HELPOMPAA KÄYTETTÄVYYTTÄ

Selkeä ja helppo opastava ohjaus. Sisäänrakennetun Wifin avulla helppo yhdistää nettiin ja ottaa käyttöön myUplink etähallinta, pörssisähköohjaus ja sääennusteen huomiointi.

MONIPUOLISUUTTA YHDESTÄ OHJAUKSESTA

Liitä lämpöpumppuun myös viilennys, ilmanvaihto ja aurinkosähkö, ja voit hallita kaikkia joko lämpöpumpun ohjauksesta tai etänä myUplinkista.

INVERTTERIOHJAUS JA TESTATTU TEKNIIKKA

Invertteriohjattu kompressori mukautuu tehontarpeeseen ja tuo säästöä. Laitteessa on testattu hyväksi havaittu kylmätekniikka, jota ohjataan nyt entistä tehokkaammin.

TULEVAISUUDEN HYÖDYT

Tulevaisuuden hyödyt ovat vielä tulevaisuudessa, mutta S1255:ssä on valmius niiden käyttöönotolle, kuten esim. sähkön kysyntäjoustolle ja älykotiin liittämiselle.

Yhteensopivat tuotteet

Meidän asentamana laadukkaat NIBE lämpöpumput!

Olemme virallinen NIBE asennusliike Hyvinkäältä. Urakoimme myös Riihimäellä ja Nurmijärvellä sekä muissa ympäristökunnissa.

PYYDÄ TARJOUS ASENNUKSESTA